Fireshow JBC

Žonglovací workshop 27.4.2014


žonglovací workshop pod vedením Fireshow JBC v klubu Woko klub. Naučte se nebo rozšiřte svůj žonglovací um za poslechu hudby a zásoby dobrých drinků na baru.)

Poslední z řady workshopů které byli přichystány pro odcházející "mrazivé" období. Jako třešničku na dortu jsme si pro Vás připravili žonglérské vystoupení ze samé špičky tohoto umění.
as
BRATŘI V TRICKU

Viz. oficiální text z webu.

Toto v České republice ojedinělé duo počalo společně fungovat v květnu roku 2009. Během uplynulého roku Bratři V tricku předvedli své kousky na nespočtu akcí u nás i ve světě. Naší specializací je propojování technicky náročného žonglování s pohybem a výrazem. Snažíme se co nejméně kopírovat zkostnatělé cirkusové vystoupení a vytváříme moderní show. Naše vystoupení jsou stavěné tak, aby se diváci bavili nejen precizním žonglováním, ale i divadelní stránkou.
Show Bratrů v tricku už mělo možnost shlédnout tisíce lidí v České republice, Španělsku, Finsku, Slovinsku, Bosně a Hercegovině, Makedonii, Slovensku a v neposlední řadě v Číně na světové výstavě EXPO 2010 v Šanghaji, kde jsme v rámci projektu V.O.S.A reprezentovali Českou republiku.

Kromě samotného vystupování učíme žonglování v centru pro nový cirkus –Cirqueon . Zde učíme nejen nadšence do této krásné dovednosti, ale také žongléry, kteří se žonglování věnují profesionálně.
Další projekt, na kterém máme tu čest participovat, je činnost o.s. ARTISTS 4 CHILDREN. V rámci aktivit tohoto občanského sdružení navštěvujeme sociálně vyloučené oblasti, romské osady a ghetta např. v Bosně a Hercegovině a v Makedonii. Naší prací zde není „jen“ bavit vystoupením, ale prostřednictvím workshopů pracovat s dětmi na bázi celosvětově uznávaného modelu „Social circus“.

dále se můžete těšit na naši maličkost Fireshow JBC s naší doktorskou show.

Připravena bude půjčovna, UV zóna, TECH videa, žonglérský obchod a mnoho skvělých drinků na baru.

Vstup je dobrovolný a bude vybírán v průběhu konání akce.

Workshop je nekuřácký - pro kuřáky bude k dispozici první místnost.

http://www.fireshowjbc.cz/

http://www.ignisshop.com/

http://www.bratrivtricku.cz/

http://www.wokoklub.cz/ 

style switcher

Layout Tone

Dark Night

Menu Color

Menu Style (For Full Screen Versions)

Normal From Top

Color Skins