Fireshow JBC

Přehrada art fest nebo-li PAF 2014


Všem dobře známá skupina umělců FireshowJBC nám namíchala parádní kulturní koktejl, který si můžete vychutnat i s dětmi. Jedná se již o 2. oficiální ročník multižánrového festivalu, který nese jméno PŘEHRADA ART FEST 2014.

Těšte se na hudbu od lokálních hudebníků, kapel, djs, která bude provázet celou akci. Za zmínku určitě stojí reggae scéna pod vedením JAH ARMY sound system, která k nám přijede z okolí Českolipska. Pro fanoušky rocku budou hrát F.A. King, které si určitě pamatujete i z předešlého ročníku. Letošní PAF 2014 bude o pár kapel rozšíren, takže se máte na co těšit!

Po celou dobu konání budou na místě probíhat workshopy. Připravte se na žonglování pod vedením FireshowJBC, naučit se budete moci manipulaci s POI nebo TYČEMI. Z Liberce k nám přijedou Polechicas, které předvedou a naučí, že i s obyčejnou obručí neboli HULA HOOPEM jdou neuvěřitelné triky, a aby toho nebylo málo, ukáží i velmi oblíbený POLE DANCE. Kdo by chtěl více adrenalinu,bude mít letos poprvé možnost vyzkoušet PÁROVOU AKROBACII, u které nejen skvěle protáhnete celé tělo, ale ověříte si i důvěru svého milovaného protějšku. Stejně jako loni bude SLACK LINE park, kde vás budou jistit místní profi ,,provazochodci“.

Nebude chybět ani tanec! Shlédnout budete moci již zmíněný Pole Dance, Breakdance i Afro tance. Pro nejmenší bude i loutkové divadlo pod taktovkou Veselých Loutek.

FireshowJBC si pro vás letos připravila něco speciálního a to FAMFRPÁLOVÝ TURNAJ, do kterého se bude moci přihlásit každý, kdo holduje ,,společenským“ hrám. Inspiraci vzali, kde jinde než ze známeho Harryho Pottera. A pokud patříte k těm, kdo si z každého turnaje chce odnést nějakou trofej, nemusíte se bát, Famfrpál nebude vyjímkou!

Jakmile se setmí a vy se plni zážitků usadíte, vystoupí žongléři, kteří přijeli tento festival podpořit z různých koutů republiky. Určitě si budete z loňska pamatovat Peetika v plavkách, který celé osazenstvo velice pobavil a zaroveň úplně odrovnal svým umem. Troufám si říci, že letos nám ukáže ještě větší show! Skupina Tetris, která přijede z Prahy se vám také předvede v tom nejlepším světle. A dál Magnis z Třebíče. Gala večer ukončí jak jinak než FireshowJBC svým vystoupením.

Každopádně to bude opravdu nabitý den skvělým programem, takže neváhejte a přijďte 30.8.2014 od 14:00 podpořit PAF 2014, který se bude konat stejně jako loni na Bílých pískách u přehrady, stánek ,,U Bažanta“. Vstupné bude dobrovolné, takže se nemusíte bát přijít s celou rodinou.

Tímto by FireshowJBC chtěla moc poděkovat všem účinkujícím, kteří přijedou, ukáží i naučí! Dále všem vám za to, že chodíte a bavíte se na jakékoliv akci, kde FireshowJBC vystupuje. A hlavně statutárnímu městu Jablonec nad Nisou za podporu,důvěru a za možnost plnit sny. Minimálně ty FireshowJBC. A když už jsme u těch díků,jedno velké patří i FireshowJBC, za to, že to dělají srdcem, že chtějí rozšířit kulturní dění v našem městě, že chtějí rozšířit naše obzory. Díky!

 

FB - event

style switcher

Layout Tone

Dark Night

Menu Color

Menu Style (For Full Screen Versions)

Normal From Top

Color Skins