Fireshow JBC

Mo´Fire Witches 2015


Podporujeme českou reggae scénu! Banda kluků, nazývající se Jah Army Sound System připravují velkou akci s názvem Mo"Fire Witches 2015. Jako předehřání na tuto událost je připraveno několik warm-upů po celé České republice. Jako první začínají v jabloneckém klubu D´Eppl, kde zahrají v pátek 6. března.

Jedná se o jubilejní pátý ročník, který je zároveň prvním open air festivalem roku. Pořadatelé nám zatim neprozradí, co vše bude na místě k vidění, nicméně my Vám můžeme prozradit, že na místě konání budou 3 stage, bar, cajovna, Fireshow JBC, náš zpřízněný stánek Ignis shop,  krásná příroda, přátelé a to vše po celý víkend.

Jah Army Sound System pochází z libereckého kraje a datum založení se datuje ke dni první akce 13.6.2009, kdy tři kamarádi udělali garden party pro pár známých. Od té doby prošel mohutným vývojem, kdy si zahrál na nespočtu parties a festivalech a mnoho z nich i sám pořádal. Vydal dvě alba a začal stavět mohutný zvuk založený na legendárních super scoopech. Na parties se o Vaši zábavu stará pět selektorů, jeden mc a show doplňuje scratch dj. Na akci můžete slyšet všechny styly vycházející z reggae music přes dub až po raggajungle a k tomu i styly příbuzné a to vše vrcholí živou live show, kterou na podiu předvádí Ras Cyrdaman za mixem, Mista Deck za mikrofonem a Shamanitoo scratch.

Přijďte se proto podívat na některou z jejich sérii warm up akcí, ať můžete ochutnat! My se uvidíme 24. - 26.4. ve Cvikově!

MO"FIRE WITCHES 2015

MO"FIRE WITCHES 2015 - WARM-UP D´EPPL

style switcher

Layout Tone

Dark Night

Menu Color

Menu Style (For Full Screen Versions)

Normal From Top

Color Skins