Fireshow JBC

Freeze fest 2013


FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK je svobodný art festival zaměřený především na alternativní žánry umění a neprofesionální uměleckou scénu. Tvůrčí svoboda se nabídne všem, a to bez zásadnějších hmotných či časových investic. Chceme zapojit širokou veřejnost, neopomínaje studenty uměleckých škol, profesionální i talentované začínající umělce, s důrazem na originalitu tvorby a vyloučení bezduchého kopírování aktuálních trendů.

Fireshow.cz ve spolupráci s žongléři.cz a tribofuego.org pro Vás na tomto super festivalu připravili žonglérský program.

freezefest


Náš program začne už v pátek po setmění kdy jsme pro Vás připravili OPEN FIRE NIGHT. U našeho stánku bude připraveno palivo a kdokoliv si přinese ohnivé hračky, tak si s námi bude moct zatočit, nebo zažonglovat. Ohňovat budeme než nám dojde palivo nebo síly.

V sobotu až se probereme tak otevřeme náš stánek s půjčovnou žonglérského vybavení. Kdo se u nás zastaví, toho rádi zasvětíme do tajů žonglování, točení a manipulace s předměty. Od dvou hodin pro Vás máme připravené různé workshopy, které budou zaměřené jak na úplné začátečníky tak i na lidi kteří se žonglováním nějakou dobu zabývají. Přesný rozpis workshopů budeme postupně psát v eventech na sociálních sítích. Až bude kompletní tak ho najdete zde v této novince.

V sobotu přes den budou probíhat také žonglérské hry Jolleystick a Volleyclub. Pokud je znáte tak si určitě nezapomeňte vybavení na ně, pokud je neznáte rádi Vám vysvětlíme pravidla.

V sobotu až se začne stmívat se všichni sejdeme u našeho stánku, vezmeme si ohnivé a svítící hračky, chůdy a vyrazíme na průvod celým Freeze festivalem. Obejdeme všechny stage, u každé se zastavíme a uděláme krátkou show!

Palivo na Open fire night a průvod pro Vás zajistíme. Nezapomeňte si hlavně ohnivé a svítící hračky.

V neděli opět otevřeme náš stánek s půjčovnou pro všechny přeživší žongléry:]

Pokud by jste se jakýmkoliv způsobem chtěli zapojit do žonglérského programu tak nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám dáme prostor pro Vaše nápady, workshopy, nebo vystoupení. Kontaktovat nás můžete na telefonu 774 90 50 77, nebo na emailu tulen@fireshow.cz

Web festivalu http://www.freezefest.cz/
Kdy: 13. - 15.9.2013
Kde:Industriální areál nedaleko Kladna
Nyx event: http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=21971#
FB event: https://www.facebook.com/events/493840634042311/
 

style switcher

Layout Tone

Dark Night

Menu Color

Menu Style (For Full Screen Versions)

Normal From Top

Color Skins